Privacy Statement

 

BizBloqs Management Solutions BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Bruinensingel 120
AC 5232
'S-Hertogenbosch
Nederland

tel + 31850654710

https://www.BizBloqs.com 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

 

BizBloqs Management Solutions BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam en achternaam
  • Adres informatie
  • Telefoonnummer
  • Email adres
  • bankrekeningnummer
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over klanten die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@BizBloqs.com, zullen we deze informatie verwijderen.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

BizBloqs Management Solutions BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Uw betaling afhandelen
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om u te informeren over wijzigingen in onze diensten en producten
  • U heeft de mogelijkheid om een ​​account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • BizBloqs Management Solutions BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij wettelijk gegevens nodig hebben die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

BizBloqs Management Solutions BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BizBloqs Management Solutions BV) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

BizBloqs management Solutions BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën persoonsgegevens:

  • Persoonlijke gegevens en adressen
  • bankrekening
  • telefoonnummer
  • e-mailadres 

de gegevens worden bewaard zolang het servicecontract van kracht is en daarna de wettelijke bewaartermijn voor de boekhouding.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

BizBloqs Management Solutions BV zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze missie, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. BizBloqs Management Solutions BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

BizBloqs Management Solutions BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. BizBloqs Management Solutions BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden die onze commerciële website hebben bezocht. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat er geen cookies worden opgeslagen. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Voor uitleg zie: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Google Analytics

www.BizBloqs.com maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om BizBloqs te helpen analyseren hoe gebruikers de Website gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website wordt gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen voor BizBloqs en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google kan deze informatie aan derden bekendmaken indien dit wettelijk verplicht is, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere informatie waarover Google beschikt.
Zoals gezegd kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd wanneer er een cookie wordt geplaatst en het plaatsen van cookies volledig wordt geblokkeerd. Het is echter mogelijk dat u niet alle onderdelen van de Website kunt gebruiken.

 

Gegevens bekijken, wijzigen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door BizBloqs Management Solutions BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@BizBloqs.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. BizBloqs Management Solutions BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een ​​klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe we persoonlijke informatie beschermen

BizBloqs Management Solutions BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@BizBloqs.com

Translate »

PRODUCT SELECTOR

Welkom bij de BizBloqs productselector. Dit is een tool die we hebben ontworpen om u te begeleiden naar het juiste abonnement voor uw bedrijf.

Als u niet zeker weet hoe u een vraag moet beantwoorden, of als u zich niet op uw gemak voelt bij de aanbeveling, neem dan gewoon contact met ons op en bespreek het met een van onze experts. Het is onze plicht en het genoegen om u zo goed mogelijk te begeleiden, zodat u tot de juiste goed geïnformeerde keuze komt die perfect bij uw behoeften past.

INLEIDING

BizBloqs biedt Business Processes as a Service (BPaaS) en heeft een reeks abonnementen gecreëerd die voldoen aan de specifieke behoeften van klantprofielen die we vaak in de markt zijn tegengekomen.

Onze oplossingen zijn zo ontworpen dat we de kleinste bedrijven kunnen bedienen voor hun basisbehoeften, terwijl hetzelfde platform ook de meest complexe en uitgebreide logistieke vereisten kan bedienen. Dit schaalbaarheidsniveau stelt al onze klanten in staat om hun abonnement mee te laten groeien met hun behoeften, ongeacht hoe snel ze groeien of hoe complexer ze worden.

VERKLARING 1

Ik heb alleen zeer basisfuncties nodig en geef het meeste om mijn uitgaande proces.

GAMBIET

Gambit is onze instapoplossing die voorziet in de basisbehoeften van bedrijven die hun orderverwerkingsprocessen willen digitaliseren.

De nadruk van dit abonnement ligt op de uitgaande processen, waarbij alle veelvoorkomende vereisten met gemak worden afgehandeld. Gambit omvat de mogelijkheid om een ​​webshop in de frontend of een ERP-systeem in de backend te integreren.

Bovendien kunt u uw Gambit-oplossing koppelen aan een ondersteunde transporter van uw keuze. Uw orderafhandeling en voorraadbeheer zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

VERKLARING 2

Ik heb alleen basisfuncties nodig, maar inkomende en uitgaande processen zijn beide zeer relevant voor mijn vereisten.

PION

Pawn is het tweederangs abonnement van BizBloqs. Het biedt alle mogelijkheden van Gambit, maar voegt ook volledige controle toe over het aankoopproces. Als u uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen door al uw magazijnprocessen volledig te digitaliseren, dan is Pawn de juiste oplossing voor u.

Het biedt kant-en-klaar locatiebeheer, waarbij standaard één locatie per artikel wordt ondersteund. Alle basisprocessen die een klein of middelgroot bedrijf nodig heeft, zijn inbegrepen, allemaal gebaseerd op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van BizBloqs. We hebben de best practices van implementaties in het verleden gebruikt, zodat u optimaal kunt profiteren van onze mogelijkheden.

VERKLARING 3

Ik heb een aantal geavanceerde functies nodig; mijn situatie vereist locatiebeheer en/of we hebben digitale ondersteuning nodig voor batchpicking. Je zou kunnen zeggen dat mijn behoefte lijkt op een groothandel, wederverkoper of grote webshop.

KNIGHT

Knight tilt je digitale logistieke capaciteiten naar het niveau dat je zou kunnen zien bij grote bedrijven met een professionele opzet. In feite bedient BizBloqs verschillende bedrijven op dit niveau met zijn Knight-oplossing. Het biedt de mogelijkheid om een ​​artikel over meerdere locaties te beheren en biedt digitaal beheer voor uw batchpicking.

Knight is de juiste oplossing voor u als u vrij complexe processen of grote operaties wilt optimaliseren. Als locatiebeheer een groot deel van uw bedrijf is, is Knight het juiste abonnementsniveau voor u. Vooral bij groothandels, resellers en webshops is deze oplossing populair.

VERKLARING 4

Ik wil een standaardoplossing, maar met alle toeters en bellen. Ik beheer meerdere locaties en zonering in mijn magazijnen en behandel veel bestellingen.

BISSCHOP

Bishop is het ultieme standaardabonnement met een breed scala aan functies die verder gaan dan de mogelijkheden van Knight. Het zorgt voor dynamisch locatiebeheer, waardoor u te allen tijde uw voorraad in beweging kunt volgen.

U kunt meerdere locaties beheren en verschillende locatiezones toewijzen volgens uw vereisten. Bishop kan moeiteloos een groot aantal opdrachten aan. Als dit ultieme abonnement nog steeds niet aan uw behoeften voldoet, moet u een oplossing op maat overwegen die specifiek is afgestemd op uw vereisten.

AANGEPAST

Het is duidelijk dat het niet mogelijk is om een ​​duidelijke aanbeveling te doen voor uw behoeften. Dat is prima, wij hebben de expertise en ervaring om uw uitdagingen aan te gaan. U zult met onze experts moeten samenwerken om uw processen te digitaliseren en uw workflow te definiëren.

Onze oplossingen zijn zo ontworpen dat we de kleinste bedrijven kunnen bedienen voor hun basisbehoeften, terwijl hetzelfde platform ook de meest complexe en uitgebreide logistieke vereisten kan bedienen. We kunnen dit in bijna alle gevallen zonder ontwikkeling doen, simpelweg door onze oplossingen zo te configureren dat ze perfect aansluiten bij uw situatie.